Nieuws

Eindelijk is het zo ver!
Wij beginnen met het verzorgen van small group trainingen, vanaf 23 september 2019 starten we met FIT en bokszak trainingen. De mensen die klaar zijn met hun personal training traject kunnen downgraden naar een small group abonnement/rittenkaart waardoor je lekker kunt blijven sporten met iets minder begeleiding. Tijdens een personal training traject leer je beter bewegen en leer je beter omgaan met je voeding maar om dan levenslang een personal training abonnement te betalen is natuurlijk ook niks. We hoeven vanaf nu dus niet meer iedereen uit te zwaaien na hun traject wat gunstig is voor ons en voor de sporter. We proberen het nog steeds erg persoonlijk te houden door de groep klein te houden.

Let op: Om de kwaliteit van de smallgroup trainingen te waarborgen is het verplicht om eerst een personal training traject te volgen, zo blijft jou smallgroup training straks ook van goed niveau.

Wat houdt FIT in?

Tijdens deze trainingen werken we aan je uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Hierbij maken we gebruik van dumbells, halters, kettlebells, power bands, minibands, en nog veel meer losse materiaal. Tijdens deze trainingen zullen eigenlijk alle lichaamsdelen op een zo goed mogelijke manier worden getraind met alle kennis die we hebben opgedaan in de afgelopen jaren.

Zit je niet zo goed in je vel, wil je wat kilo's kwijt of wil je gewoon lekker even sporten train je dan FIT bij ons!
Van Oldenbarneveldtstraat 107B
6827 AM Arnhem
Gerealiseerd door JG Webmarketing
envelopefile-emptymap-markersmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram