hoe werkt het?Hoe werkt het?

Vooraf krijg je een uitgebreid online intake formulier toegestuurd. Nadat je die hebt ingevuld kom je op intakegesprek. Op dit formulier staan een aantal vragen over jouw beginsituatie en gewoontes. Deze gaan wij tijdens de meeting bespreken en gaan we wat dieper in op jouw situatie.

Wij meten je op met een speciale tang en maken before foto’s (indien gewenst), zodat we straks kunnen terug kijken en opmeetbaar resultaat kunnen creëren.  

Personal training

* Je kiest hierbij uit het pakket dat bij jouw past

* We meten je uitgebreid op voor een goed beeld van jouw vetpercentage, deze meting zal bij je intake gesprek plaatsvinden (mocht je dat niet willen is dat natuurlijk ook oke)

* Iedere 6 weken een progressie meting, zo kunnen we je plan aanpassen mocht dat nodig zijn.

* Hulp bij voeding en gewicht, dit begint met uitleg voordat we je traject starten zo kunnen we ervoor zorgen dat je zo goed mogelijk start. Je weet wat ze zeggen, een goed begin is het halve werk. Hierbij bespreken we hoe voeding in elkaar steekt wat veel gemaakte fouten zijn en waar we met name op moeten letten. Mocht je achteraf nog vragen hebben kan je ze natuurlijk altijd stellen dmv bellen of whatsapp. Wij zijn er voor jouw!

* 24/7 Coach in je broekzak, we streven er na om zsm te reageren op alle vragen en appjes omtrent je voeding en coaching. Dit puur zodat jij jouw doel behaald en niet een week met vragen rondloopt.

* Motivatie: tijdens je traject proberen we je denkwijze te veranderen en je op een positieve manier te motiveren zodat we mooie resultaten kunnen boeken.

* Flexibel in en uitplannen van trainingen d.m.v. onze app

*8 weken vooruit plannen is automatisch al mogelijk in onze app, Wil jij je trainingssessies langer vooruitboeken dan is dat mogelijk in overleg. Dat is voor ons ook fijner zodat we weten waar we aan toe zijn. Mochten we dan niet uitkomen kunnen wij er op anticiperen.

Vind je personal training net te duur, maar wil je toch voor veel resultaat gaan en heb je individueel begeleiding nodig dan is het traject samen personal training iets voor jouw.

Hierbij zijn jij en je buddy gebonden aan elkaar, jullie boeken de trainingen samen in. Mocht je geen sportbuddy hebben dan gaan wij voor jouw opzoek binnen ons netwerk. Vooraf ga je met je buddy in gesprek over de tijden waarop jullie trainen, zijn jullie een match starten we jullie traject. Velen gingen je al voor!


Van Oldenbarneveldtstraat 107B
6827 AM Arnhem
Gerealiseerd door JG Webmarketing
envelopefile-emptymap-markersmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram