Samen voor resultaat

Op een efficiënte manier hier naar toe

ONZE TRAINERS

Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke verhaal over waarom hulp bij sporten wenselijk is. Dit geeft dus reden om een personal trainer in de arm te nemen.

"Sport is altijd mijn passie geweest"
Als kind heb ik van alles geprobeerd en vooral met kickboksen was ik erg fanatiek. De CIOS was dan ook voor mij weggelegd. Tijdens mijn opleiding was ik echter vooral bezig met lesgeven en het studentenleven. Sporten en balans in mijn voeding waren ver te zoeken in die jaren. De kilo's vlogen eraan en voor ik het wist woog ik 117 kilo. Hierdoor zat ik natuurlijk slecht in mijn vel, dus het werd tijd om alle opgestoken theorie en praktijk ervaring op mezelf toe te passen. 

Ik verzorg sinds 2011 groepslessen en heb me gespecialiseerd in personal training vanaf 2015. Het voelt goed om je doel te behalen en daarom zorgen we samen voor het resultaat waar jij tevreden mee bent.
- Burak Ozyurek
"Voor mij is sporten meer dan bewegen!"
Mijn naam is Celal Koca, ik ben 26 jaar oud en ik heb de opleiding Sport, Gezondheid en Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond. Hiervoor heb ik CIOS afgerond, waardoor ik een unieke combinatie van theorie en praktijk heb.

Voor mij is sporten meer dan bewegen! Buiten alle doelen die jij kunt bereiken (afvallen of aankomen), vind ik namelijk vooral het mentale aspect erg uitdagend. Deze combinatie levert mij persoonlijk veel waarde op in mijn dagelijkse leven.

Sinds kleins af aan ben ik gek op sport en heb ik meerdere sporten beoefend. Mijn grootste passie bleek vooral krachtsport in de brede zin te zijn. Hier heb ik voor mezelf verschillende doelen gesteld en nagestreefd. Ik heb verschillende doelen kunnen behalen op basis van theorie en kennis die ik heb opgedaan en in praktijk wist te brengen.
Voor mij werd het toen duidelijk dat alles mogelijk is als je met de juiste kennis, instelling en mindset ervoor wilt gaan. Deze aspecten pas ik nu toe als coach.

Als coach vindt ik het belangrijk om samen te streven naar een persoonlijke doel. Tijdens de training wil ik ten alle tijden veilig en efficiënt te werk gaan, daarnaast vind ik dat plezier niet mag ontbreken tijdens het trainen. Ik ben bereid om samen met jou het uiterste uit jezelf te halen!
- Celal Koca
Van Oldenbarneveldtstraat 107B
6827 AM Arnhem
Gerealiseerd door JG Webmarketing
envelopefile-emptymap-markersmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram