Samen voor resultaat

Op een efficiënte manier hier naar toe

ONZE TRAINERS

Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke verhaal over waarom hulp bij sporten wenselijk is. Dit geeft dus reden om een personal trainer in de arm te nemen.

"Sport is altijd mijn passie geweest"
Als kind heb ik van alles geprobeerd en vooral met kickboksen was ik erg fanatiek. De CIOS was dan ook voor mij weggelegd. Tijdens mijn opleiding was ik echter vooral bezig met lesgeven en het studentenleven. Sporten en balans in mijn voeding waren ver te zoeken in die jaren. De kilo's vlogen eraan en voor ik het wist woog ik 117 kilo. Hierdoor zat ik natuurlijk slecht in mijn vel, dus het werd tijd om alle opgestoken theorie en praktijk ervaring op mezelf toe te passen. 

Ik verzorg sinds 2011 groepslessen en heb me gespecialiseerd in personal training vanaf 2015. Het voelt goed om je doel te behalen en daarom zorgen we samen voor het resultaat waar jij tevreden mee bent.
- Burak Ozyurek
Na de afronding van mijn master Sociologie kom ik PT Arnhem versterken en ben ik er om jullie sterker te maken in de persoonlijke 1 op 1, 1 op 2 training of in energieke small group vorm.

Ik ben zelf al ongeveer 7 jaar bezig met krachttraining, waarvan ik me de laatste 5 jaar heb gespecialiseerd in Calisthenics; een trainingsvorm waarbij je vooral gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht.

Ik ben er van overtuigd dat kracht training en calisthenics de uitgelezen kans is om op een uitdagende manier je fysiek sterk te voelen, en ik ga je daar mee helpen. Want wanneer je je fysiek sterk voelt, heeft dat ook een positieve invloed op je mentale gesteldheid. Let’s get strong together! 💪🏻

- Kenny Kathmann

Sporten is altijd een belangrijk onderdeel in mijn leven geweest.
In mijn voor opleiding op het CIOS in Arnhem leerde ik ontzettend veel over het menselijk lichaam en bewegen.
Ook leerde ik er hoe het is om in moeilijke en zware tijden je fysiek in orde te houden.

Ik legde de fundering en al snel ging mijn aandacht uit de dynamiek van het mentale gedeelte naar de rest van het lichaam.
Als bijna afgestudeerde fysiotherapeut bezit ik een breed scala aan kennis aan diverse pathologieen. Dus kan ik jullie helpen gezond te houden en te revalideren!
Ik verzorg al ongeveer 11 jaar trainingen en bezit de nodige vaardigheden om je top fit te krijgen.
Kom een keer trainen en word op alle vlakken uitgedaagd.

Mijn interesses gaan uit naar Powerliften t/m Yoga en zo ongeveer alles daar tussen.

Laat je niet langer tegen houden door jezelf!

Tot snel!
- Jeroen Smolders
Hoi ik ben Daniël Stegehuis coach bij PT Arnhem.

Ik ben geboren in een sportieve familie, we deden veel judo en jiu jitsu. Het duurde dan ook niet lang voordat ik als 6-jarige de mat op ging.
Sport is op vanaf dat moment altijd een rode draad voor mij geweest. Op de middelbare school zat ik in de Sportklas, en daarna heb ik in Nijmegen de studie Sport, Gezondheid en Management gevolgd.
Tijdens mijn studie heb ik het volledige traject gevolgd bij Overload worldwide, waar ik ben opgeleid tot Kettlebell instructeur, personal trainer en Mylogenics behandelaar.
Hier heb ik verschillende principes geleerd waardoor ik met persoonlijke en optimale trainingen, op een effectieve manier het lichaam kan blijven verbeteren. 

Ook met blessures zorg ik dat je veilig en pijnvrij kan blijven trainen. Zodat bestaande problemen kunnen herstellen terwijl de kans op nieuwe blessures kleiner worden.

Groet,
- Daniel Stegehuis
Van Oldenbarneveldtstraat 107B
6827 AM Arnhem
Gerealiseerd door JG Webmarketing
envelopefile-emptymap-markersmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram