Samen voor resultaat

Op een efficiënte manier hier naar toe

ONZE TRAINERS

Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke verhaal over waarom hulp bij sporten wenselijk is. Dit geeft dus reden om een personal trainer in de arm te nemen.

"Sport is altijd mijn passie geweest"
Als kind heb ik van alles geprobeerd en vooral met kickboksen was ik erg fanatiek. De CIOS was dan ook voor mij weggelegd. Tijdens mijn opleiding was ik echter vooral bezig met lesgeven en het studentenleven. Sporten en balans in mijn voeding waren ver te zoeken in die jaren. De kilo's vlogen eraan en voor ik het wist woog ik 117 kilo. Hierdoor zat ik natuurlijk slecht in mijn vel, dus het werd tijd om alle opgestoken theorie en praktijk ervaring op mezelf toe te passen. 

Ik verzorg sinds 2011 groepslessen en heb me gespecialiseerd in personal training vanaf 2015. Het voelt goed om je doel te behalen en daarom zorgen we samen voor het resultaat waar jij tevreden mee bent.
- Burak Ozyurek
Van Oldenbarneveldtstraat 107B
6827 AM Arnhem
Gerealiseerd door JG Webmarketing
envelopefile-emptymap-markersmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram