Doelgericht

Ben jij er klaar voor

WAAROM PERSONAL TRAINING?

Wij zorgen ervoor dat jij je doel behaalt. Heb je een avond geen zin om te sporten en zou je het liefst op de bank blijven zitten? Bij ons kan dat niet, want afspraak is afspraak. Wij zorgen voor die stok achter de deur. Door het intensief sporten zijn de resultaten sneller zichtbaar en kom je elke les steeds dichter bij je doel. Om de lessen leuk en uitdagend te houden zorgen wij voor gevarieerde oefeningen. Aangezien je de enige bent tijdens de training is het moment van jou en leer ik je precies hoe je de oefeningen uit moet voeren. Zo kun jij in de toekomst de oefeningen ook zelf blijven doen. Het enige wat wij nodig hebben van jou is een volledige inzet en het aangaan van die uitdaging. Ben je er klaar voor?
Personal training

PERSOONLIJK & DOELGERICHT

Bij PT Arnhem staat een persoonlijke aanpak centraal. Wij beginnen altijd met een intake gesprek. Wij vind het belangrijk dat we jouw doelen duidelijk vaststellen, zodat we hier op een efficiënte manier naartoe kunnen werken. Geheel aangepast op jouw ambities wordt er getraind. Daarnaast ondersteunen we je ook met een aansluitend voedingsadvies.

PT ARNHEM HEEFT DE FORMULE VOOR BALANS

Natuurlijk hoeven wij je niet te overtuigen dat je bij ons aan het juiste adres bent voor goede personal training. Naast het sporten bieden wij ook heerlijke gezonde voeding aan. Dit houdt in dat wij zelf gezonde maaltijden bereiden met zo min mogelijk bewerkte producten. Deze maaltijden vriezen wij in op dezelfde dag als de bereiding. Zo blijven de maaltijden lekker van smaak en blijven alle vitamines behouden. Hierover kunnen wij jou passend advies geven. Kijk hiervoor ook eens op www.we-prep.nl

Waarom wij deze voeding aanbieden? Trainen en voeding gaan hand aan hand. Een combinatie van goede eiwitrijke voeding en de juiste trainingsprikkel doet wonderen, dat is de goede weg naar jouw missie!
Training
Van Oldenbarneveldtstraat 107B
6827 AM Arnhem
Gerealiseerd door JG Webmarketing
envelopefile-emptymap-markersmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram